مدرسه تابستانی بین‌المللی کارآفرینان فردا در فناوری اطلاعات و ارتباطات - ویژه دانشجویان

آکادمی بین­الملل دانشگاه علم و صنعت ایران و نمایندگی شرکت بین المللی تولید کننده تجهیزات مخابراتی در تهران قصد برگزاری یک مدرسه تابستانه در قالب یک دوره آنلاین و تعاملی 8 روزه به منظور ارتقای ظرفیت­های علمی و فناورانه دانشجویان گروه پنج دانشگاه صنعتی کشور (UT5) و علاقه­مند به حوزه های مرتبط ICT در تابستان 1401 دارد. این دوره توسط اساتید دانشگاه و پژوهشگران و کارآفرینان برتر این شرکت مخابراتی و به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان این دوره پس از اتمام در جشن فارغ التحصیلی آن شرکت نموده و گواهی دریافت خواهند کرد.

در این دوره آنلاین تعاملی چه چیزی به دست خواهید آورد؟

در طول این دوره 8 روزه، شرکت­کنندگان تجربیات زیر را به دست خواهند آورد:

1. شرکت در جلسات آموزشی مقدماتی و پیشرفته در حوزه­های 5G، پردازش ابری و هوش مصنوعی.

2. تور مجازی آشنایی با فرهنگ مدرن و ستنی و فرهنگ کارآفرینی در چین.

3. شرکت در جلسات منتورینگ ، کارآفرینان و دانشمندان این شرکت که دیدگاه خود را در مورد روند گسترش فناوری در حوزه های مطرح شده فوق با شما در میان خواهند گذاشت.

4. شرکت در کلاس­های گروهی تعاملی که در آن می­توانید با بقیه هم کلاسی­های خود کار گروهی کنید، به مباحثه در مورد موضوعات بپردازید و با فرهنگ های مختلف آشنایی پیدا کنید.

5. با شرکت در پروژه گروهی Tech4Good می­توانید توانایی کارآفرینی خود را محک زده و توانایی­های حل مسئله و کار گروهی خود را تقویت کنید.

6. در نهایت، شما این شانس را خواهید داشت که در مسابقه جهانی ایده­های فناوارانه شرکت کنید. در صورت برنده شدن می­توانید از جوایزی ارزنده بهره­مند شوید.

برای شرکت در دوره باید چه پیش نیازهایی داشته باشید؟

1. دانشجویان یا دانش‌آموختگان سال جاری دانشگاه­های معتبر صنعتی کشور.

2. علاقه­مندی به صنعت ICT، کارآفرینی و میل به یادگیری بالا.

3. تسلط مناسب به زبان انگلیسی.

4. توانایی شرکت در کار گروهی و برقراری ارتباط در تیم.

از کجا ثبت نام کنم؟

برای اعلام آمادگی شرکت در دوره، به آدرس زیر رفته و ثبت نام انجام دهید:

نکته مهم: به دلیل ظرفیت محدود شرکت‌کنندگان در این مدرسه، از دانشگاه‌های گروه 5 دانشگاه برتر صنعتی (UT5) و به تعداد محدود مورد پذیرش قرار خواهند گرفت. لذا بعد از دریافت مدارک فوق، و بررسی اولیه و انجام مصاحبه کوتاه توسط تیم اجرایی علمی برگزار کنندگان (دانشگاه علم و صنعت ایران و نمایندگی شرکت بین المللی تولید کننده تجهیزات مخابراتی)، شرکت­کنندگان در این دوره انتخاب خواهند شد. شرکت در این دوره برای افراد انتخاب شده رایگان خواهد بود.

زمان برگزاری دوره 8 الی 22 مرداد ماه 1401 خواهد بود و مراسم اختتامیه دوره نیز در نیمه شهریورماه 1401 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/05/09

كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.