گزارش اولين جلسه از سلسله نشستهاي iE-TAIL

اولين جلسه از سلسله نشست هاي IE-Talk به همت دانشكده مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در قالب نشستي تعاملي با شركت دانشجويان مهندسي صنايع از دانشگاه هاي مختلف كشور و مشاركت آقايان دكتر رضا بشيرزاده و دكتر رسول شفائي، اعضاي محترم هيات علمي دانشكده مهندسي صنايع در تاريخ 03/10/97 برگزار شد. محورهاي اساسي اين نشست تحت عنوان "جذابيت ها، مهارت ها و چالش هاي مهندسي صنايع در صنعت" قرار داده شده بود و مطالب ارائه شده موضوعاتي در خصوص ابزارهاي مهندسي، آينده شغلي، مسير پيشرفت و تنوع فعاليت هاي مهندسين صنايع را در زمينه صنايع توليدي، خدماتي و بخش هاي مديريتي شامل مي شد.

هسته پژوهشي دانشكده مهندسي صنايع مصمم است كه با تداوم اين نشست ها، نقش تاثيرگذاري در جهت غناي هرچه بيشتر دانش مهندسي دانشجويان عزيز و رشد و بالندگي مهندسين جوان كشورمان ايفا نمايد.

1397/10/09
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.