گزارش بازديد علمي دانشجويان رشته ي مهندسي صنايع از شركت مهندسي و ساخت پره‌ توربين مپنا (پرتو)

دفتر ارتباط با صنعت دانشكده مهندسي صنايع در راستاي پيشبرد اهداف خود مبني بر آشنايي هرچه بيشتر دانشجويان عزيز با صنعت كشور و بهره مندي از تجربيات تلاشگران اين عرصه، طبق سال هاي گذشته اقدام به برگزاري بازديدهاي علمي از كارخانجات و واحدهاي صنعتي برتر كشور مي نمايد.

در آخرين بازديد انجام شده كه از مجموعه ي پرتو - مپنا در تاريخ 97/09/14 بوده است، دانشجويان ضمن آشنايي با مراحل مختلف ساخت پره­ي توربين هاي مختلف، از واحدهاي تخصصي اين مجموعه ديدن كرده و با كارشناسان و متخصصان در قالب سمينار تخصصي برنامه ريزي توليد، ديدار و گفتگو كردند.

دفتر ارتباط با صنعت دانشكده ي مهندسي صنايع مراتب تشكر خود از جناب آقاي دكتر احمد اصل حداد و جناب آقاي دكتر رسول شفايي جهت همراهي و پاسخگويي به سوالات علمي دانشجويان در اين بازديد اعلام مي دارد.

تاریخ:
1397/09/25
تعداد بازدید:
1936
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.