اطلاعیه شماره 1: قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت مصاحبه علمی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402

سلام

با آرزوی موفقیت، به اطلاع کلیه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402 رشته ­­های مختلف این دانشگاه می­رساند ثبت نام غیرحضوری و بارگذاری مدارک برای شرکت در جلسه مصاحبه علمی طی روزهای سه شنبه مورخ دوم خرداد ماه تا آخر وقت روز چهارشنبه مورخ سوم خرداد ماه 1402 انجام خواهد شد. اطلاعیه ­های تکمیلی و جزئیات ثبت نام الکترونیکی مصاحبه به زودی از طریق همین تارنما در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.

یادآور می­شود برنامه زمانی برگزاری مصاحبه در کد رشته محل های این دانشگاه منطبق با برنامه زمانی اعلام شده از طرف سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود. لازم است داوطلبان گرامی جهت اطلاع دقیق از جزئیات زمان و نحوه برگزاری جلسات مصاحبه و مدارک مورد نیاز دانشکده (پس از تکمیل ثبت نام غیرحضوری در زمان مقرر) به تارنمای دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه

27 اردیبهشت ماه 1402

تعداد بازدید:
تاریخ:
1402/02/27

كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.